AOV leads

Op zoek naar AOV leads tegen de beste prijs- kwaliteit verhouding? Lees hier meer over onze AOV leads en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Aantallen en prijzen

Maandelijks genereren wij op landelijke schaal zo’n 100 AOV leads via onze website AOVcheck.nl. Deze website scoort al geruime tijd een top 3 notering in Google op het concurrerende zoekwoord “aov verzekering”, waar wij onder andere onze leads op genereren.

Internetleads

Internetleads zijn veelal van een mindere kwaliteit dan leads die via mond-tot-mond reclame tot stand komen. Dit betekent echter niet dat u niet succesvol kunt zijn op internetleads. De partijen die op de juiste manier met internetleads omgaan weten wel degelijks flink wat extra klanten aan te trekken tegen minimale kosten. Daarnaast heeft bijna geen enkel kantoor tegenwoordig meer de luxe dat alle klanten komen “aanwaaien” en internet is DE bron om tegen geringe kosten aan veel nieuwe klanten te komen.

Feedback

Intensief samenwerken is voor ons erg belangrijk. Alleen door goede feedback op onze leads zijn wij in staat om onze leads steeds verder te verbeteren en te laten aansluiten bij uw behoefte.

Lage kosten

Alle kennis die benodigd is bij het genereren van goede AOV leads is bij ons aanwezig. Wij weten veel van het internet en hebben daarnaast ook veel kennis van de AOV markt. Door onze processen volledig te automatiseren kunnen wij erg efficient werken, waardoor wij altijd tegen de meest gunstige prijzen kunnen werken.


AOV leads
visual