Hypotheekafspraken

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u er de voorkeur aan geeft om zelf geen hypotheekleads na te bellen. Om het maximale uit hypotheekleads te halen zult u veel tijd moeten reserveren om te bellen. Prospects zijn tegenwoordig lastig te bereiken, waardoor er veelal meerdere belpogingen nodig zijn om een prospect te pakken te krijgen. Deze tijd gebruikt u liever om bij de klant te zitten en hypotheken te sluiten voor uw klanten.

Haalbare hypotheekafspraken met verslag

Onze hypotheekadviseurs zijn op de hoogte van de meest recente voorwaarden / regelgeving in de hypotheekbranche. Wij maken enkel een hypotheekafspraak met een prospect indien de hypotheekwens van de klant serieus haalbaar is. Bij elke hypotheekafspraak leveren wij een korte omschrijving van de mogelijkheden voor de klant, welke wij zien na een grondige inventarisatie. Onze hypotheekadviseurs zijn dermate goed getraind dat zij geen enkele kans laten lopen. Iets wat veel hypotheekkantoren wel doen, aangezien zij niet helemaal op de hoogte zijn van alle mogelijke financieringsconstructies.

Voorbeeldverslag
Man heeft a.s. donderdag een afspraak bij de Rabobank (zijnde op 17-01) Man gaat scheiden. De alimentatieverplichting is nog niet helemaal duidelijk. Moet op de hypotheek worden afgestemd. 700 euro per maand aan partneralimentatie is nu het voorstel. Er dient 52.000 euro bij te komen voor uitkoop. Heeft nu 30.000 aan hypotheek. Verdient 3600 euro per maand, wat zou moeten passen. Het pensioeninkomen is ook toereikend. Hij werkt al 38 jaar bij dezelfde werkgever.

Geef uw agenda uit handen

U heeft de mogelijkheid uw agenda in beheer te geven van ons voor het plannen van hypotheekafspraken. Wij plannen de afspraken in op het tijdstip waarop u beschikbaar bent.

Prijs

Onze hypotheekafspraken kosten 299 euro 0% BTW. Wij leveren standaard 15% extra hypotheekafspraken uit ter compensatie van eventuele retouren.

Meer informatie over onze hypotheekafspraken? Onze accountmanager vertelt u er graag meer over. Neem contact op.

visual