Hypotheekleads

Op zoek naar hypotheekleads tegen de beste prijs- kwaliteit verhouding? Lees hier meer over onze hypotheekleads en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Meestgestelde vragen:

- Wat kost een hypotheeklead?
- Hoe gaan jullie om met foutieve leads?
- Moet ik verplicht elke week leads afnemen?
- Hoe dient er betaald te worden?
- Is regionale levering mogelijk?
- Hoe goed wordt er gemiddeld gescoord op jullie leads?
- Hebben jullie nog genoeg ruimte om ons voldoende leads te leveren?
- Leveren jullie ook hypotheekafspraken?
- Hoe zien de leads eruit en hoe worden ze aangeleverd?

Internetleads

Wij erkennen dat internetleads over het algemeen van een mindere kwaliteit zijn dan de leads die via de traditionele wegen verkregen worden. Echter, u wenst toch ook het maximale te halen uit het belangrijke en nog steeds belangrijker wordende kanaal ‘internet’? Daarnaast hebben wij de ervaring dat het werken met internetleads flink winstgevend kan zijn. Beide organisaties dienen echter wel goed bij elkaar te passen en de onderlinge processen optimaal in te richten.

Goed contact

Het onderhouden van korte lijnen is voor ons ontzettend belangrijk. Wij zijn enorm gebaat bij goede feedback, zodat wij onze hypotheekleads zo goed mogelijk bij de wensen van de klant kunnen laten aansluiten. Het is erg belangrijk dat beide partijen qua organisatie goed bij elkaar passen om het maximale uit de samenwerking te halen.

Win-win situaties

Wij vinden het belangrijk om WIN-WIN situaties te creeren, waardoor een lange termijn relatie gewaarborgd is. Dit doen wij door onze eigen kosten zo laag mogelijk te houden en dergelijke marges te hanteren, dat er voor beide partijen een bevredigende situatie ontstaat.

Lage kosten

Omdat wij alle benodigde kennis in huis hebben hoeven wij geen dure externe kennis in te kopen. Daarnaast hebben wij veel van onze processen volledig geautomatiseerd, zodat wij weinig handwerk hoeven te verrichten en hoge volumes aankunnen.


Leads
visual