Aantallen en scoringspercentages

Wij kunnen hele hoge volumes aan. Daarnaast wordt er gemiddeld gezien zeer goed gescoord op onze leads. Volop commerciele kansen dus!

Aantallen

Wij genereren dagelijks landelijk zo’n 75 hypotheekleads en streven continu naar hogere aantallen door nieuwe websites te blijven ontwikkelen en nieuwe bronnen aan te boren. Dagelijks verdelen wij de 75 hypotheekleads over diverse klanten die elk hun eigen werkgebied kennen. Wanneer u wekelijks 15 of minder hypotheekleads wenst af te nemen, dan hoeft u zich geen zorgen te maken of wij de gewenste aantallen kunnen leveren. Wij kunnen de productie altijd opvoeren middels diverse marketingkanalen die wij gebruiken. Mocht u meer dan 15 hypotheekleads per week willen afnemen, dan zullen wij in het door u gewenste werkgebied gaan kijken of dit nog mogelijk is. Hierbij geldt, hoe groter het rijgebied, hoe groter de kans dat wij de aantallen van meer dan 15 hypotheekleads per week gaan halen.

Regionale levering

Regionale levering is bij ons geen probleem. Na inventarisatie wordt gezamenlijk een werkgebied afgesproken. Er kunnen postcodegebieden, plaatsen en provincies opgegeven worden, maar het is ook mogelijk om een straal van een aantal kilometers of tijd om de postcode van uw kantoor af te spreken. Aangezien wij er wel elke dag voor moeten zorgen dat wij op landelijke schaal onze leads kwijt kunnen (wij moeten anders immers leads weggooien en gooien daarmee onze marge weg), is het wel belangrijk om niet te kleine gebieden te hanteren.

Scoringspercentages

De scoringspercentages van onze verschillende klanten verschillen sterk. Onze beste partners scoren gemiddeld gezien 1 hypotheekafspraak op 2,5 hypotheeklead. De meeste partners zitten hierbij in de buurt, echter zijn er ook partners die minder scoren. Een en ander hangt sterk af van de onderlinge samenwerking (inrichting van processen, korte lijnen, etc) en uiteraard ook van uw eigen organisatie. Wij zoeken daarom ook nadrukkelijk naar organisaties die bij onze organisatie passen.


Leads
visual