Afname en betaling

Wij hanteren flexibele voorwaarden voor afname. Wij werken naast de grotere kantoren ook veel met kleinere intermediairs en begrijpen dat een eventuele vakantie of ziekte uw leadbehoefte op korte termijn kan veranderen. Wij denken graag met u mee en zijn voldoende flexibel om van dag tot dag met u te schakelen.

Afnameverplichting?

Wij werken met minimale afnameverplichtingen. Bij de start van de samenwerking zal er een overeenkomst afgesloten worden tussen Invest Online Financieel B.V. en uw bedrijf, om de onderlinge afspraken tussen beide partijen te bekrachtigen. In deze overeenkomst zal gesproken worden van een maximaal aantal leads per week. Een minimale overeenkomst bestaat uit de afname van eenmalig 20 hypotheekleads voor de eerste maand. Mocht u na deze proefmaand geĆÆnteresseerd zijn in een vervolg, dan dient u een halfjaarcontract aan te gaan met een minimale afname van 20 hypotheekleads per maand. Mocht u tussentijds door bijvoorbeeld een vakantie even geen behoefte hebben aan leads, dan kunt u dat per e-mail melden en schorten we de overeenkomst enige tijd op.

Betaling

Wij werken met prepaid leadsaldi. Middels ons leadsysteem wordt u per lead op de hoogte gehouden van de actuele status van uw saldo. Zodra uw saldo op 0 staat zullen wij stoppen met leveren. Om dit te voorkomen dient u de door ons toegestuurde factuur tijdig te betalen. Mocht u zelf tussentijds willen bijstorten, dan kunt u ons hier eenvoudig van op de hoogte brengen door in de leadmail naar een speciaal daarvoor bestemd formulier te klikken en deze in te vullen.


Leads
visual